Що почалося як захоплення морозивом, те перетворилося у бізнес-ідею…
Я родом з Мюнхена, якого італійці жартома називають «найпівнічнішою областю Італії». І дійсно. Моє дитинство на кожному кроці супроводжував солодкий смак мороженої спокуси. Момент, коли продавець наголошувала, що саме мені робить спеціально велику кульку, є одним із кращих спогадів дитинства.

1991 рік. Перший візит у Львів. Після екскурсії пішли на морозиво. У спекотний день я з нетерпінням забіг у заклад в центрі у пошуках вітрини з різнокольоровим лакомством. «Ніц нема». Коли продавець запитала мене, яке морозиво, і я попросив фісташку і ваніль, ми довго один на одного дивилися і не могли зрозуміти, хто з кого насміхається. Так я в перше скуштував пломбір, бо, як виявилося, більше нічого не було, а суть питання полягала у тому, чи я бажаю малу або велику порцію?

Нарешті настав час змін. Вишкіл в Італії. Техніка з Австрії. Дитячі спогади та робоча дисципліна з Німеччини і амбіції корінного українця. Я, моя сім’я та колеги щодня зі всіх сил стараємося зробити для Вас найкраще джелато, щоб Ви і Ваша родина могли максимально насолодитися літом і не тільки.

Чи наше джелато може змінити Ваше життя? Ми б хотіли у це вірити. Як мінімум, воно позитивно вплине на Ваш настрій.

Але будьте обережні: наше джелато викликає залежність ! 🙂

Ваш Юрко Підсадний