11695734 11722197 11696379_

 

Джелато, як ми його робимо ‪?

1) ‪Фермерське молоко‬ ми самі пастеризуємо на нашому виробництві. Додаючи вершки, цукор та яйця ми отримуємо нашу ‪базу‬ (якщо її зараз заморозити, буде чистий ‪пломбір‬).

2) Далі необхідно додати “ароматизатори”, але не концентрати з каністри, а свіжі фрукти, каву, горішки та багато ін.:
– свіжі фрукти ми щоразу вибираємо у наших постачальників. Вишні ми використовуємо навіть з власного урожаю;
– горішки, какао, ваніль та ін. інгредієнти ми замовляємо з різних країн. В основному з Німеччини та Франції.
Які саме види ми робимо, залежить від сезону та побажань клієнтів, які висловлюють свою думку нашим продавцям або приймають участь у наших опитуваннях в соц. мережах.

3) Тепер основний етап – перетворення бази в морозиво або джелато. Для цього використовується так званий ‪фризер‬. Все робиться в ручну і маленькими партіями. Всього 5 кг морозива джелато можна зробити за один раз. Джелато доходить до готовності за 10-15 хв (залежно від виду та кількості). Це в 3-4 рази довше ніж на фабриках. Через це льодові кристалики стають максимально дрібними і насиченість повітрям удвічі менша.

4) Після цього необхідно помістити джелато у ‪шокфризер‬. При -40 градусів воно замерзає докінця і зберігає структуру. Одразу після цього ми розвозимо його на місця продажу, неподалік від виробництва.

Звучить просто, але на відміну від простого морозива, джелато – це не продукт, який можна робити машинально. Попри спеціальні вишколи та семінари, наші рецепти проходять вдосконалення вже 5 років, і ми постійно винаходимо можливість його зробити ще трішки кращим, смачнішим, ніжнішим… Переконайтеся самі! Тільки обережно, наше джелато викликає залежність !