horeca

Домашнє морозиво на сьогодні для закладу вищого рівня – це достойно і правильно. Однак, його введення в меню пов’язане із низкою проблем:

  • Мінімальні витрати на влаштування міні виробництва джелато на високому рівні обійдеться не менше ніж у 20 000 євро (бач-фризер, шок-фризер, пастеризатор, морозильна камера для збереження та дрібна техніка).
  • Для роботи треба виділити близько 15 квадратних метрів площі.
  • Персоналу потрібно пройти спеціальні вишколи.
  • Ну і, звісно, треба придбати та зберігати немалий список продуктів тільки для морозива.

Якщо готелі та ресторани продають у кращому випадку за сезон до 50 кг морозива в місяць (1250 кульок), а в холодну пору – до 15 кг/міс, то термін окупності самого обладнання становитиме 20 років. Крім того, мінімальні об’єми раціонального виробництва часто перевищують в рази реальну потребу закладу, в результаті чого починаються списання на значні суми або спад якості.

Зараз трендовими стали також точки продажу FROZEN YOGHURT (мороженого йогурту). Це зовсім не йогурт, а готова фабрична суміш, розведена у воді або молоці. Gelato.in.ua пропонує із серією “Yo!” натуральне морозиво з йогурту, яке ми робимо самі на фермерському молоці. Подача та ціна може бути така ж сама, як і в мороженому йогурті (з ягодами, топінгами тощо), але для Вас відпадає потреба купівлі фризера, вартістю 15 000 $ і більше. Достатньо компактної вітрини для джелато, яка обійдеться в 1-2 тисячі $. Відповідно термін окупності буде стаовити не 3-5 років, а не більше 1 року.

 

Отож, в обох випадках власне виробництво в Україні стає недоцільним!

 

Саме тому ми пропонуємо співпрацювати з нами. Бережіть собі час, кошти та нерви і довіртеся нам. Gelato.in.ua тісно працює з кращими закладами Львова та за його межами з 2011 року. До наших задоволених клієнтів належать готельно-ресторанні комплекси, заклади харчування, кафетерії, магазини та офіси ІТ компаній.

Попри смачний продукт на натуральних якісних інгредієнтах, нашою основною перевагою є гнучкість. Ми розуміємо, що у сфері HoReCa завжди бувають нестандартні ситуації чи бажання, і готові на них реагувати. Чи то неочікуване велике замовлення, чи потреба у розробці індивідуального смаку під нове меню. Ми завжди готові включитися, а кількість смаків обмежується лише фантазією нашого майстра та Ваших побажань.

Зв’яжіться з нами, і ми з радістю обговоримо з Вами всі деталі взаємовигідної співпраці та принесемо пробний пакет нашої продукції. Також ми Вам допоможемо обладнати сезонну або постійну точку продажу під власним чи нашим брендом (детальніше у розділі Франчайзинг).

Контактна особа*

Назва закладу / компанії *

Телефон *

Е-mail *

Адрес закладу / компанії