Супчик із полуничного сорбету з шампанським

Супчик із полуничного сорбету з шампанським є прекрасним аперитивом або десертом для літнього меню. Достатньо набрати у склянку холодного півсолодкого шампанського і помістити наш полуничний сорбет.

Полуничний сорбет із трояндою

Полуниця та троянда мають те саме коріння (родини трояндових (Rosaceae)). Чому б не влаштувати їм родинну зустріч у вигляді такого гарного фемінмного десерту ? Полуничний сорбет із трояндою (під замовлення) декорувати з ...

Сорбет із зеленого яблука та м’яти до стейку

Чули, що в Англії полюбляють стейк із морозивом? Ми радимо замість просто м’ятного використати наш сорбет із зеленого яблука, на який використовуємо кисленькі Granny-Smith. Крім того, ми додаємо трішки свіженької перцевої м’яти. ...

МОРОЗИВО З ГАРЯЧОЮ МАЛИНОЮ | РЕЦЕПТ

МОРОЗИВО З ГАРЯЧОЮ МАЛИНОЮ Що треба? Для однієї порції: 100 г замороженої малини 1 ст. л. цукру 2 кульки ванільного або вершкового джелато від gelato.lviv.ua Свіжі збиті вершки Як робити? ...

РЕЦЕПТ ПЕЧЕНОГО ЯБЛУКА З МОРОЗИВОМ

РЕЦЕПТ ПЕЧЕНОГО ЯБЛУКА З МОРОЗИВОМ Що треба для однієї порції? 1 яблуко для випічки (рекомендую сорт BOSKOP) Мелена кориця 1/2 ч. л. ванільного цукру 1 кулька (50 г) джелато “французька ...