ПРОСТИЙ АНАНАСОВИЙ ЩЕРБЕТ | РЕЦЕПТ

Що треба (на 8 порцій)? 70 г цукру 50 г води Цедра одного лимону, нарізані більшими шматками (фрукт не оброблений пестицидами) Сік одного лимону 1 зрілий ананас 200 г маскарпоне ...

РЕЦЕПТ ПАРФЕ (РІЗНОВИД ДЖЕЛАТО) З РУМБАБАРУ

РЕЦЕПТ ПАРФЕ З РУМБАБАРУ Що треба ? 400 г румбомбару (ревінь) 3 жовтки 40 г цукру 1 ч. л. лимонного соку 120 мл вершків (30-36% жиру) 1 пакетик ванільного цукру (10 ...

НАЙПРОСТІШИЙ РЕЦЕПТ МОРОЗИВА

НАЙПРОСТІШИЙ РЕЦЕПТ МОРОЗИВА Що треба? Міні-йогурти від Danone По одній одноразовій ложці або паличці до кави на кожен йогурт Як робиться? Паличкою проткнути плівку йогурту посередині і помістити на 3 ...

РЕЦЕПТ МОРОЗИВА ІЗ ЗАМОРОЖЕНОГО ЙОГУРТУ

РЕЦЕПТ МОРОЗИВА ІЗ ЗАМОРОЖЕНОГО ЙОГУРТУ Що треба (на 4 порції)? 350 г морожених ягід (полуниця, чорниця, мішані…) 1 великий йогурт (400 г) (грецький або з відповідним смаком) 3 ч. л. ...

РЕЦЕПТ МОРОЗИВА З ЯБЛУЧНОГО СОКУ

РЕЦЕПТ МОРОЗИВА З ЯБЛУЧНОГО СОКУ Що треба (на 6 шт.)? 600 мл яблучного соку (бажано свіжовижатого) 200 г ягід (чорниці, малина чи інше) 1 зрілий персик 1 зрілий ківі Форма ...

РЕЦЕПТ АПЕЛЬСИНОВОГО ЩЕРБЕТУ З БАЗИЛІКОМ

РЕЦЕПТ АПЕЛЬСИНОВОГО ЩЕРБЕТУ З БАЗИЛІКОМ Що треба? 5 апельсинів (не оброблені пестицидами) 120 г цукру 200 мл молока 50 мл вершків (30% жирності) 250 мл свіжого апельсинового соку 2 жовтки ...