Gelato – це не морозиво, а морозиво – це не gelato. А в чому ж тоді різниця? Джелато краще!

Багато непорозумінь створюються через те, що італійське слово “Gelato” означає “морозиво”. Однак італійці під словом “морозиво” уявляють дещо кардинально інше, ніж ми звикли їсти в Україні. Хоч і обидва являють собою морожений десерт, на цьому і закінчуються всі подібності.

Якщо Вам не байдужі традиції і кулінарні правила, то надпис “джелато” Вас зобов’язує дотримуватись певних стандартів. Воно повинне бути свіжо приготовлене, і майстри повинні для нього шукати кращі натуральні інгредієнти з регіону та далеких країв. Все, що не відповідає даним стандартам, – не джелато.

«ЯКІ ПЕРЕВАГИ GELATO ?»

  • НАТУРАЛЬНІ ІНГРЕДІЄНТИ

    На відміну більшості морозива на ринку, на наше джелато використовуються натуральні інгредієнти. Фермерське молоко, вершки, та яйця від «щасливих курочок», які нам постачають регіональні виробники. Ягоди – друзі із Закарпаття. А більш вишукані інгредієнти як Піємонтські горіхи або мадагаскарський ваніль нам відправляють колеги з інших країн.