Не дивно, що туристи часто розчаровані, коли їм подають дешевий пломбір до смачного штруделя. У Європі, США та інших розвинутих країнах фабричне морозиво вже давно продається практично тільки у супермаркетах, заправках або бюджетних закладах.

Джелато відрізняється не тільки складом та методом приготування, а й культурою споживання. Воно, як і добра кава або елітні спиртні напої, націлене на споживача, який цінує якість і виділить Ваш заклад із сірої маси тих, хто економить на продуктах з надією, що клієнт цього не помітить.

Ми пропонуємо сорбетні та молочно-вершкові морозива, продаж яких здійснюється у формі кульок або в складі складних десертів, а кількість смаків обмежується лише фантазією майстра та Ваших побажань. 

Більше 50 смаків чекають на Вас у нашому інтернет-магазині gelato.in.ua/shop/ або скачайте собі нижче прайс-лист або презентацію у форматі PDF.