1
Основу нашої бази складає молоко. З 2021 року ми перейшли на використання органічного молока від Organic Milk, яке виготовляється за відповідною сертифікацією.
Переваги органіки :
✔Гуманне ставлення до корів (вільний випас у пасовищах)
✔Використання лише сертифікованих кормів, без синтетичних добрив, інших штучних речовин і ГМО
✔Ще більше корисних речовин у складі продукції (калцій, калій, вітамін А та Д та ін.)
Органічне молоко ми повторно пастеризуємо вже на нашому виробництві, додавши цукор, яйця та вершки. Так ми отримуємо нашу базу (якщо її зараз заморозити, буде чистий пломбір).

2
Далі необхідно додати “ароматизатори”, але не готові концентрати з каністри, а натуральні продукти : свіжі фрукти, каву, горішки та багато ін. Наша Україна багата на цікаві та смачні ягоди, фрукти, тому ми стараємось використовувати регіональні продукти та популяризувати морозиво з українськими інградієнтами : полуниця, чорниця, ожина та ін. Ми віддаємо перевагу продуктам, які не просто найкращі, а ще мають цікаву історію : ФайнаBerry; Organic Milk та ін.


Свіжі фрукти ми щоразу вибираємо у наших постачальників. Вишні, полуницю, чорницю або інші ягоди ми часто використовуємо навіть з власного урожаю.

Горішки, какао, ваніль, лаванду та ін. інгредієнти ми замовляємо з різних країн. В основному з Італії, Німеччини та Франції.

Які саме види ми робимо, залежить від сезону та побажань клієнтів, які висловлюють свою думку нашим джелатер’є або беруть участь у наших опитуваннях в соцмережах.
3
Тепер основний етап – перетворення бази в сорбет, морозиво або джелато. Для цього використовується так званий бач-фризер. Нашим технічним партнером є Carpigiani – провідний виробник машин для виробництва морозива та джелато у світі. Все робиться в ручну і маленькими партіями. За один раз можна зробити всього 3-7кг морозива . Джелато доходить до готовності за 10-15 хв (залежно від виду та кількості). Це в 3-4 рази довше ніж на фабриках. Через повільне замороження льодові кристалики стають максимально дрібними і насиченість повітрям удвічі менша.

4
Після цього необхідно помістити джелато у шокфризер. При -40 градусів воно замерзає до кінця і зберігає структуру. Одразу після цього ми розвозимо його на місця продажу, неподалік від виробництва.

Звучить просто, але на відміну від простого морозива, джелато – це не продукт, який можна робити машинально. Попри спеціальні вишколи та семінари, наші рецепти проходять вдосконалення з 2011 року, і ми постійно винаходимо можливість його зробити ще трішки кращим, смачнішим, ніжнішим… Переконайтеся самі! Тільки обережно, наше джелато викликає залежність !
