Новий Showroom

Генеральне прибирання, переїзд, монтаж і налаштування обладнання, монтаж меблів, декор, проробки меню… І тоді вже зовсім скоро…

Читати далі

Sigep 2020

Голова вже крутиться від такого вибору 😁 Найшли масу цікавих продуктів, нових смаків і продуктів. Цей рік стане ще крутішим ніж думали.Gelato.in.ua на найбільшій expo морозива, шоколаду та кави #sigep #Rimini 😜

Читати далі

Фотосесія з Helen&Ross 06.2019

Цього разу Helen&Ross відвідали наших партнерів Milk&Pink які екслюзивно продають наше морозиво в Івано Франківську з моменту відкриття. Обов’язково завітайте коли будете по близу. Там смачне не тільки морозиво 🙂

Читати далі

Ідеальна температура для смакування морозива джелато

Ідеальна температура для смакування джелато – близько -10 градусів. Тоді воно кремове і відкриває весь свій спектр смаку. Тож, якщо ви придбали наше морозиво, не накидайтеся їсти його одразу, витягнувши з морозилки…

Читати далі

Гаряча вишнева поливка

Часто моє натуральне морозиво (gelato.in.ua) хочуть поливати штучними топінгами з супермаркету. Навіщо? Зробити власний натуральний соус так просто і так смачно! Спробуйте самі! Що треба? 1 банка (500 мл) вишень у власному соку…

Читати далі

ДОБРИЙ РАНОК. День ескімо. 24.01.2019

«Останнім часом стало трендово придумувати надзвичайні смаки. Минулого літа у нас були смаки диня з імбирем та чорне морозиво». Про смакові тенденції морозива у Міжнародний день ескімо розповідає кулінар Jurij Pidsadnyj. #ДобрийРанок…

Читати далі

Повний редизайн нашого морозива

Якщо ви думаєте, що gelato.in.ua на зиму впав у сплячку, знайте, що це не так!Актуально ми з групою надзвичайно позитивних молодих дизайнерів із Projector.Lviv працюємо над повним редизайном нашого морозива🍨 .Звісно ж, не обійшлося без…

Читати далі

Розігруємо велику порцію морозива з нагоди Дня незалежності нашої України! (2018)

Розігруємо велику порцію морозива з нагоди Дня незалежності нашої України! Традиційно gelato.in.ua готує тільки в цей особливий день своє фірмове синьо-жовте морозиво. Цього року ми ще й вирішили організувати акцію) Умови прості, як завжди:…

Читати далі