Першокласний продукт, приготовлений спеціально для Вас!
Багато непорозумінь виникають через те, що італійське слово “Gelato” означає “морозиво”. Однак італійці під словом “морозиво” уявляють дещо кардинально інше, ніж ми звикли їсти в Україні. Хоч і обидва являють собою морожений десерт, на цьому і закінчуються всі подібності.
Якщо Вам не байдужі традиції і кулінарні правила, то напис “джелато” Вас зобов’язує дотримуватись певних стандартів. Воно повинне бути свіжо приготовлене, і майстри повинні для нього шукати кращі натуральні інгредієнти з регіону та далеких країв. Все, що не відповідає даним стандартам, – не джелато.
ДЖЕЛАТО:
• фермерське молоко
• натуральні вершки, горішки, свіжі фрукти, натуральна кава, інші смакові добавки
• частка цукру – до 15%
• вміст жиру – 0% сорбету та до 7% вершків
• вміст повітря – 20-25%
ФАБРИЧНЕ МОРОЗИВО:
• сухе молоко
• кокосовий та рослинний жир
• штучні барвники
• штучні ароматизатори
• консерванти
• частка цукру – від 35%
• вміст жиру – 12-20%
• вміст повітря – 50-60%




