ЦЬОГО РОКУ У КРАЩИХ ЗАКЛАДАХ ЛЬВОВА (2015)

10171715_931574613552441_1789898012755274723_n

Раді повідомити, що цього року значно збільшується кількість закладів, які вирішили співпрацювати з нами. Це особливо позитивно говорить про їхнє ставлення до бізнесу, оскільки багато хто вирішив, у зв’язку з інфляцією, переходити на закуп дешевих, неякісних продуктів.

Споживачам, які мають бажання побалувати себе смачненьким, треба звертати увагу на таке:

– Натуральне морозиво зроблене з натуральних продуктів. Якщо вершки коштують 100 грн за літру, а піємонські лісові горіхи більше 300 грн, то готове морозиво не може коштувати 50 грн за кг.

– Свіже джелато повинне виглядати свіжо, тобто ніяких сухих частин чи покриття кристаликами.

– Продавець повинен викликати довіру, а робоче місце повинне бути чисте.

– А головний момент: джелато має бути неймовірно смачним!

Якщо Ви не певні, то дивіться у розділ КОНАТКИ, де Ви знайдете наші сезонні ТОЧКИ ПРОДАЖУ та перелік кращих кафе, ресторанів та готелів, які працюють з нами.

Але обережно. Наше джелато викликає залежність 🙂